Τουρνουά 3 εναντίον 3 στην Καλαμαριά.

2015-05-16 16:07

Στην πλατεία Δημαρχείου στην Καλαμαριά, το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαίου 2015, θα διεξαχθεί το καθιερωμενο πλέον τουρνουά μπάσκετ 3 εναντίον 3, για αγόρια και κορίτσια,γεννημένων απο το 1997 έως το 2007. Θα γίνει κατιγοριοποίηση ανάλογα με την ημερομηνία γεννησης των παικτών.

 

Η Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τις ενώσεις μπάσκετ, τους Δήμους,τα αθλητικά σωματεία, και τα σχολεία της Καλαμαριάς,διοργανώνουν και αυτό το ετήσιο αθλητικό τουρνουά μπασκετ "3 με 3"

 

Για σενα που διψας για basket,το τουρνουα 3 με 3 ειναι η δική σου ευκαιρία για να παίξεις και να ευχαριστηθείς basket μαζι με τους φιλους σου,στο δικό σου γήπεδο,στο δρόμο καί όπου μπορει να σταθεί μια μπασκέτα.Γιατί σε αυτό το τουρνουά παίζεις όπως έχεις μαθει,με τους φίλους σου,και μόνο με τους δικούς σου κανόνες. Οι ομάδες παίζουν και συνεχίζουν να παίζουν,όσο κερδίζουν,με το σύστημα ντάμπλ-νοκ αουτ.

 

Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι,απλά γιατι όλοι ξεδιψανε με την συμμετοχή τους σ αυτή την γιορτή του basket.Σε όλους τους παίκτες απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα,γιατί αξία εχει η διασκέδαση και όχι η διακριση.Γονείς φίλοι ,φίλαθλοι που αγαπούν το basket,θα είναι εκει για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν όλες τις προσπάθειες απο κοντά.

Αν λοιπόν διψας για μπάσκετ,είσαι αγόρι ή κορίτσι 8 έως 18 ετών,λάβε μέρος με την ομάδα του σχολείου σου,του σωματείου σου,ή απλά με την ομάδα της παρέας σου στο τουρνουα "3 με 3" που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ.(Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης), σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς.