τουρνουά μπάσκετ 3 με 3 στην Καλαμαριά - Μάιος 2015

 

Στην πλατεία Δημαρχείου στην Καλαμαριά, το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαίου 2015, διεξήχθη  το καθιερωμενο πλέον τουρνουά μπάσκετ "3 με 3", για αγόρια και κορίτσια,γεννημένων απο το 1997 έως το 2007. Εγινε κατηγοριοποίηση ανάλογα με την ημερομηνία γεννησης των παικτών.

 

Η Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τις ενώσεις μπάσκετ, τους Δήμους,τα αθλητικά σωματεία, και τα σχολεία της Καλαμαριάς,διοργανώνουν και αυτό το ετήσιο αθλητικό τουρνουά μπασκετ "3 με 3",και περίπου 300 μικροί αθλητές και αθλήτριες έδειξαν τις ικανότητες τους στο τόσο διαδεδομένο αυτό άθλημα.

Δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μερος,και μετάλλια και αναμνηστικά δώρα σε αυτούς που διακρίθηκαν στα διαγωνιστικά παιχνίδια τριπόντων και ελευθέρων βολών.

 

Την εκδήλωση τιμησαν με την παρουσία τους και βράβευσαν τους μικρούς αθλητές ο Εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού κ. Γιώργος Μύρτσος, ο παλαίμαχος Διεθνής Καλαθοσφαιριστής και Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Γιώργος Δοξάκης, η Δημοτική σύμβουλος κα Αγγελική Τσαπακίδου, και ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ.Μπακογλίδης που απλά παρακολούθησε τις προσπάθειες των μικρών αθλητών.

 

Εμείς ευχαριστούμε τους μικρόυς συμμετέχοντες, όπως επίσης και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που παραβρέθηκε στην εκδήλωση,επεμβαίνοντας σε μικροτραυματισμούς αθλητών .

 

Ελπίζουμε να είσαστε όλοι εκεί και την επόμενη χρονιά 

 

 

Photo Gallery: τουρνουά μπάσκετ 3 με 3 στην Καλαμαριά 2015

Photo Gallery: τουρνουά μπάσκετ 3 με 3 στην Καλαμαριά 2015

Η έκθεση εικόνων είναι άδεια.