ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

 1.  

Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος σε όσους δεν γνωρίζουν κολύμβηση.

 1.  

Απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα μικρότερα των 17 ετών (με επίδειξη ταυτότητας)  χωρίς την συνοδεία του γονέα ή του προπονητή τους (εφόσον πρόκειται για αθλητές).

 1.  

Δεν επιτρέπεται η είσοδος στους λουόμενους  εάν δεν έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση από δερματολόγο και παθολόγο ή καρδιολόγο.(Διάρκεια ισχύος βεβαίωσης,1 έτος).

 1.  

Απαγορεύεται  η είσοδος στην πισίνα σε όσους έχουν ανοιχτές  πληγές, σε άτομα επιληπτικά ή σε  άτομα που πάσχουν από   μεταδοτική νόσο  ή ίωση.

 1.  

Δεν κολυμπάμε πριν περάσουν  3 ώρες από το τελευταίο γεύμα.

 1.  

Υποχρεωτικά κάνουμε ντους με  σαπούνι πριν από την είσοδο μας στην πισίνα.

 1.  

ΔΕΝ χρησιμοποιούμε το ντους παραπάνω από 2 λεπτά, για εξοικονόμηση του ζεστού νερού. ΔΕΝ επιτρέπεται το ξύρισμα ΓΕΝΙΚΩΣ στα αποδυτήρια των γυναικών.

 1.  

Χρησιμοποιούμε την τουαλέτα (WC),πριν την είσοδό μας στην πσίνα.

 1.  

Απαραίτητο σκουφάκι, μαγιό κολυμβητικό(ΟΧΙ ΣΟΡΤΣΑΚΙ) και σαγιονάρες.

 1.  

Η είσοδος και η έξοδος προς και από την πισίνα γίνεται μόνο μέσα από το ποδόλουτρο.

 1.  

Δεν επιτρέπονται αντηλιακά και κάθε είδους λιπαντική ουσία από τους λουόμενους, διότι καταστρέφουν την ποιότητα του νερού. Ο ναυαγοσώστης και η Διεύθυνση του κολυμβητηρίου, διατηρούν το δικαίωμα να απομακρύνουν από την εγκατάσταση όσους δεν συμμορφώνονται με τις συγκεκριμένες υποδείξεις.

 1.  

Απαγορεύεται το κάπνισμα η κατανάλωση τροφών, καφέ και  αλκοόλ στο χώρο της πισίνας και των αποδυτηρίων.

 1.  

Δεν επιτρέπονται  οι βουτιές, τα μακροβούτια και η άπνοια.

 1.  

Απαγορεύονται στρώματα θαλάσσης, μπρατσάκια, «χεράκια»,μεγάλα βατραχοπέδιλα και φουσκωτά κάθε είδους. Δεν επιτρέπεται η ηλιοθεραπεία στην περίμετρο της πισίνας. Χρησιμοποιείτε τα βοηθητικά μέσα που υπάρχουν ήδη στο κολυμβητήριο (ζώνες πλεύσης, σανίδες, μακαρόνια).

 1.  

Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ  η είσοδος στην πισίνα σε άτομα που δεν  αθλούνται, σε γονείς αθλητών των Σωματείων  εκτός των προπονητών και του προσωπικού του  κολυμβητηρίου.

 1.  

Δεν επιτρέπεται η είσοδος και η έξοδος από τα κάγκελα.

 1.  

Δεν επιτρέπεται η προπόνηση κολυμβητικού Σωματείου χωρίς την παρουσία προπονητή

 1.  

Σε περίπτωση κλοπής προσωπικών αντικειμένων η διεύθυνση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου δεν φέρει ευθύνη. Κλειδώνετε (με δική σας κλειδαριά) τα προσωπικά σας αντικείμενα στα ειδικά γι αυτό το λόγο τοποθετημένα μεταλλικά ερμάρια στον χώρο των αποδυτηρίων

 1.  

Για κάθε πρόβλημα-παράπονο-υπόδειξη, υπάρχει ειδικό έντυπο στην Γραμματεία του κολυμβητηρίου.

 1.  

Για διαπιστωμένες φθορές των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου, επιβάλλεται σε βάρος των υπαιτίων, η αντικατάσταση ή  αποκατάσταση ή καταβολή αντιτίμου της φθοράς.